Adınıza açılmış davaları ve soruşturmaları internetten kontrol etmek mümkün. Bunun için adınıza açılmış davanın dosya numarası ve dava bilgilerinin elinizde olması yeterli. Bu bilgiler ile internetten soruşturma yaptığınızda davanız ile ilgili son durumu sorgulama imkânına sahipsizsiniz.

Bunun için yapmanız gereken Mahkeme Sorgulama yapmak için sitemizde bulunan sorgulama linkine tıklamak ve gerekli bilgileri doğru bir şekilde doldurmaktır. Dolduracağınız alanda size sorulan bilgilerden olan esas no bilgi numarası, dava karar no, Yargıtay dairesi ve tc kimlik bilgilerinizi doldurmak yeterlidir. Bu bilgileri doğru doldurarak adınıza açılmış davalar ile ilgili merak ettiklerinizi anında öğrenebilirsiniz.

Sorgulama işlemini yapmak kolay mı?

Bu işlemi kullanmak ve sonuca ulaşmak oldukça kolaydır. Sizler için en güncel bilgileri sunan sitemizden, uyap dosya sorgulama yaparak davanızın durumunu anlık olarak takip edebilirsiniz. Tüm dava sonuçlarını takip etmek için sitemizden dava sorgulama yapmanız ve bu sayede bilgilerinize kolayca ulaşmanız mümkündür. Siz de adınıza açılmış dava ve mahkeme kararlarının sonuçlarını öğrenmek isterseniz dava sorgulama ile gerekli bilgileri doldurarak anında ulaşabilirsiniz. Sitemizin bu hizmetini istediğiniz zaman ve ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.