Lefkoşa yollarına neşter atılmaya başlandı...

Salih Köroğlu Construction Şti.Ltd. Hamitköy, Dumlupınar ve K.Kaymaklı bölgelerinde asvalt yamalama işini sürdürüyor.

KKTC denilen Coğrafya’da yıllardır, Ulaştırma Bakanları tarafından her fırsatta kaliteli olduğu dile getirilen ancak dere yatağına dönüşen ve vatandaşın arabasına büyük hasar veren, şehir içerisindeki yolların yanısıra, Anayollarda meydana gelen  ancak umursamazlık nedeniyle doldurulmayan çukurlar, sürücüler için büyük tehlike yaratmaya devam ediyor.

 

LEFKOŞA BELEDİYESİ KOLLARI SIVADI

 

Alt yapı ve hatalı yapım nedeniyle afedici olmayan ve en ufak bir hatada, kazaya neden olan yollarımız can alamaya devam ederken, şehir içerisindeki dere yatağına dönüşen bazı yolların tamirine başlandığı gözlemlendi.

 

HAMİTKÖY VE DUMLUPINAR

 

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) alt yapı için atağa kalkarken bir süreden beridir çözüm bekleyen yolların tamirine de başlandı.  Asfalt Yama İşleri İhalesini kazanan Salih Köroğlu Construction Şti.Ltd. yetkilileri Hamitköy Atatürk Caddesi ve Dumlupınar Bölgesinden sonra Bolu Sokağındaki yol yamalama ve asvaltlama işlerini sürdürüyor..

 

SIRA SOYAK EVLERİNDE

 

Lefkoşa sokaklarını asvaltlama ve yamalama ihalesini kazanan Salih Köroğlu Construction Şti.Ltd. Bolu Sokağından sonra dere yatağına dönüşen Soyak Evleri ara yollarını da yamalayıp asvaltlayacağı öğrenildi. Bolu sokağının kötü bölümünün asvaltı kaldırılarak yolun alt..





 
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABERLERİ