Lefkoşa İlçe Emniyet Kurulu, 2011 yılıyla ilgili değerlendirmelerde bulunmak ve 2012 yılına ilişkin planlamaları konuşmak üzere bugün Lefkoşa Kaymakamlığı’nda buluştu.

Toplantıya GKK ve PGM, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ve ilgili dairelerin temsilcileri katıldı. Kaymakam Yardımcısı Kemal Deniz Dana, toplantının başında basına gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tüm halkın yeni yılını kutlayan Dana, ilk başta yeni yılın huzurlu ve sağlıklı geçmesi için alınacak önlemleri görüşeceklerini söyledi.

Dana, 2011 yılını değerlendireceklerini, ayrıca ilçede 2012 yılında neler yapılabileceğine dair değerlendirmelerde bulunacaklarını söyledi.

Dana, “Su kaynaklarının korunması adına kuyu izinlerini alacaklardan sayaçlandırma yapılması koşulu getirilmesi, yasası olmayan İnternet Kafelerle ilgili çalışma saatlerinin gözden geçirilmesi, müzik, alkollü içki satış izinleri ve diğer izinlerin ele alınması, halk ve esnafın güvenli, sağlıklı bir çevrede yaşamasının sağlanması, muhacerette getirilen af yasası konusunda çalışma yapılması, ilçede kaçak bulunanlara ulaşılarak kayıt altına alınmalarının sağlanması ve insanca yaşamalarının sağlanması” konularının da ele alınacağını kaydetti.