Lapta’da Korkutan Kaza

Lapta oteller bölgesine, kullandığı araçla 100 km üzerinde bir hızla giren Meyrem Yılmaz, önce bir araca çarptı ardından takla atıp ters döndü.

TRAFİK MAGANDASI DEHŞET SAÇTI
 Lapta oteller bölgesinde dün 15:45 sularında meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı. ND 923 plakalı araç sürücüsü Meyrem Yılmaz’ın, dün saat 15:45 sıralarında nedeni bilinmeyen bir şekilde azami hız sınırı aşarak, hatta 50 kilometre hız sınırı olan radarı dahi yaklaşık iki kat hızla geçmesi sonucu bir kaza meydana geldi.

Lapta oteller bölgesi içinde, Mrş. Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde karşı istikametten gelen Çağın Korel’in kullandığı ND 588 plakalı araca çarpan Meyrem Yılmaz’ın aracı, yolun sağındaki kaldırıma çarparak devrildi.

Kaza sonrası aynı istikametten ardı sıra gelen erkek arkadaşı tarafından ters dönen araç içinden çıkarılan Meyrem Yılmaz Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi olmayan Meyrem Yılmaz tedavisinin ardından 3­4 saat sonra taburcu edildi. Meyrem Yılmaz’ın çarptığı ND 588 plakalı araç sürücüsü yara almazken araçta maddi hasar meydana geldi.

Olayı bire bir yaşayan ve aynı istikametten gelen Osman Karlıtepe isimli sürücü, Meyrem Yılmaz isimli kadın sürücünün kazaya adeta davetiye çıkardığını söyledi ve olayı anlattı; Son sürat oteller bölgesine girdi Güzelyurt­Girne istikametinde seyrederken bir bire arkamdan son sürat gelen, yaklaşık hızı benim iki katımdı zira ben 60 km hızla seyrediyordum, birden sağladı ve oteller bölgesine hızla girdi.

Arkamdan geldiğini görünce arabama çarpacak diye aracımı yolun soluna attım. Daha sonra tekrar yola çıkarak devam ettim ki, Lapta Oteller bölgesi, Lapta’ya çıkış yol kavşağında bu aracı ters dönmüş buldum.

 Etrafta bulunanların söylediğine göre arkadan gelen erkek arkadaşı, Meyrem Yılmaz’I araçtan çıkararak hastaneye götürmüş.

Psikolojik sorunu mu var?

Kazaya şahit olan diğer vatandaşlar ise kazanın gerçekten ucuz atlatıldığını, ND 923 plakalı araç sürücüsü Meyrem Yılmaz’ın aşırı süratli ve tehlikeli araç kullandığını kazanın kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Kazada can kaybı olmamasını ise şans olarak niteleyen vatandaşlar, radarı dahi son sürat geçen bu sürücünün psikolojik sorunları olması gerektiğini iddia etti. 

DETAY