Kırbıs Türk Amme Memurları Sendikası yaptığı açıklama ile Lefkoşa'ya sahip çıkmak için Pazartesi günü saat 10:00- 12:00 saatleri arasında grev yapacak... Sendika ayrıca Belediye binası önünde eylem de düzenleyecek... Sendikadan yapılan açıklama şöyle:
 

Sözde iktidar UBP Hükümetinin uyguladığı yanlış politikalar sonrası ülke adeta kaosa sürüklenmiş, UBP Lefkoşa Belediye Başkanı Sn. Cemal Bulutoğulları’nın UBP anlayışı ile belediyeyi yönetmesi sonucu bugün Lefkoşa halkı çöpe gömülmüş, evlerini fareler basmış, musluklarından lağım suları akar hale gelmiş ve Lefkoşalı ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya kalmıştır.

Bugün Lefkoşa’nın içinde bulunduğu bu pisliği temizleme ve Lefkoşa’yı bu kokuşmuş zihniyetten kurtarma zamanıdır. Halk artık Lefkoşa’sına sahip çıkmalı ve Lefkoşa’yı yasemin kokulu günlere kavuşturmalıdır.

Bu çerçevede sendikamız KTAMS Lefkoşa’ya sahip çıkmak adına 5 Kasım 2012 Pazartesi 10:00-12:00 saatleri arasında Lefkoşa Bölgesinde 2 saatlik grev yapma kararı almıştır. 10:30’da sendika lokalimizden yürüyüşe geçerek 11:00’da Lefkoşa Belediye binası önünde toplanacak ve KTAMS olarak Lefkoşamıza sahip çıkacağız.

Tüm kamu çalışanlarını grevimize destek vererek halkın Lefkoşa’ya sahip çıktığını göstermeye davet ederiz.

Ahmet Kaptan

Başkan