KKTC'de Çalışan Çiftten İlginç Evlilik


Galatasaray sevdalısı Tayfur Aksoy (34), ile eşi Özlem Aksoy(27) şahitliklerini yapan arkadaşları ile Galatasaray takımının formasını giyerek iyi ve kötü günde beraber olmak için evet dedi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde özel bir şirkette personel şefi olarak çalışan Tayfur Aksoy, aynı şirkette çalışan eşi Özlem ile nikahlarını kıydırmak için Reyhanlı’ya gittiler. Aksoy çiftini aynı iş yerinde çalışan iş arkadaşları Önder Meral (33) ve Filiz Çalışkan (26) yalnız bırakmadı. Aksoy çiftçi ve şahitleri yıllardır Galatasaraylı oldukları için nikah salonuna da takımın formasıyla gitti.
Reyhanlı Belediyesi nikah salonunda yakınlarının da katıldığı törende, nikah işlemini Belediye Nikah ve Evlendirme Dairesi Müdürü Murat Zaroğlu kıydı. Doğuştan Galatasaraylı olduklarını söyleyen Aksoy çifti, “Galatasaray bizim değer verdiğimiz ve çok sevdiğimiz takımımızdır. Nasıl ki iyi ve kötü günde takımımızı yalnız bırakmıyorsak iyi ve kötü günde birbirimize destek olacağımız bundan sonraki hayatımızda Galatasaray forması ile evet demek istedik. Bu nedenle de şahitlerimizle birlikte formamızı giydik. Çok mutluyuz” dedi.
Çift ve şahitler nikah işleminin tamamlanmasından sonra elleri ile Galatasaray’ın sembolü olan 4 yıldız işaretini yaptı.