KKTC Genç Müteşebbisler (JCI Kuzey Kıbrıs) Derneği’nin 21’inci Genel Kurulu’nda başkanlığa Nazif Ç. Dilaver seçildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, genel kurulda 2013- 2014 faaliyet ve mali raporlar oylanarak aklandı ve yeni yönetim kurulu ile başkan seçildi.

Nazif Ç. Dilaver oybirliği ile 2015 yılı başkanlığına seçilirken, yeni yönetim kurulu Bedia Kale,  Ragbe Yankın, Arsem Aşıkoğlu, Ahmet Evren, Hazal Eziç ve Özgen Görgüner’den oluştu.

Aday üyeler Reyhan Bilgeer, Ragıp Çıralı, Müge Kaynak, Burak Berk Doluay, Bahar Çıralı ve Enver Etemer de oybirliğiyle üyeliğe kabul edildiler.

JCI Kuzey Kıbrıs 2014 Başkanı Bedia Kale yaptığı konuşmada, derneğin misyonunun genç ve vizyon sahibi girişimci gençleri bir araya getirip iç eğitimlerle yoğun bir şekilde üyelerinin gelişimine katkı yanında, toplumun gelişimi yönünde çalışmalar yapmak olduğunu belirtti.

JCI Kuzey Kıbrıs 2015 Dönem Başkanı Nazif Ç. Dilaver de  “JCI Kuzey Kıbrıs, geçmiş dönemlerde çok başarılı işler yapmıştır. Ülkemizi temsil yönünde tüm JCI International platformlarını kullanarak Kuzey Kıbrıs’ın sesini hazırlamış olduğu projeleriyle ve kazandığı ödülleriyle dünyaya duyurmuştur. 2015 yılı için temel hedefimiz, nitelikli üye sayısını artırmak, yeni projeler üretmek ve derneğin gelişimini süratlendirmektir” dedi.