Kıbrıs Sigorta’dan Televizyon Kazananlar Belli Oldu

 Kıbrıs Sigorta’dan Temmuz ayı içerisinde Konut Sigortası yaptıranlar arasından noter huzurunda yapılan çekilişte İnci Köroğlu, Meriç Erülkü ve Cavidan Tunçkol televizyon kazandı.

Noter Ziya Emir, huzurunda yapılan çekiliş sonrası açıklama yapan Kıbrıs Sigorta Şti. Ltd. CEO’su Serhat Kotak, Haziran ayında tablet hediye ettiklerini hatırlatarak başladığı konuşmasında, “Kıbrıs Türkü’nün öz varlığı ve gurur kaynağı olan Kıbrıs Sigorta olarak, Kıbrıs Türk Halkı’nın çıkarları doğrultusunda sektörde bir denge unsuru olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Halkı bilgilendirmek ve konut sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekmek amacıyla kampanyalar düzenlediklerine dikkat çeken Kotak, “20. yılımızı kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde, verdiğimiz hızlı hizmet kalitesi ile halkımızın güvendiği bir şirket olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Kıbrıs Sigorta’dan televizyon kazananlarla ilgili daha detaylı bilgilere www.kibrissigorta.com web adresinden veya 0 392 444 57 57 numaralı telefondan ulaşılabilinir.