"Kıb-Tek müdürü koltuğu babasının malı zannediyor..."

Görsay: Bütün yetkileri uhdesine alıp icraatları kendi ne göre yapmak isteyen müdürün saygısızca yaklaşımına aslen maruz kalan benim.

KıbTek Yönetim Kurulu Asbaşkanı Ersin Görsay KıbTek'de yaşananlar konusunda açıklama yaparak haksızlıklara göz yummayacağını söyledi.

Görsay'ın paylaşımı şöyle:

"İlgili bakanın istemi ve bilgisi dahilinde 5 ocak tarihli alınmış tüm yönetim kurulu üyelerinin imzası bulunan ve yürütülmemiş atama kararı nasıl düzenlenebilir konuşması mahiyetinde bir görüşme yapılmıştır. Sunat beyin istemi ile.

Bütün yetkileri uhdesine alıp icraatleri kendi ne göre yapmak isteyen müdürün saygısızca yaklaşımına aslen maruz kalan benim. Tabiki bu davranışının karşısında sessiz kalmayacam. Daha öncede kalmadım şimdide kalmayacam bundan sonrada kalmayacam. Hakkeden hakkettiği muameleyi alacak.

Benim personele baskı yaptığını sendikayla imzaladığı protokolde kabul eden bir zihniyetin karşısında pısırık kalmamı beklemssiniz sanırım.

Asıl mesele şudur Oturduğu koltuğu babasının mallı zanneden müdür bey, ticari şube amirini baypass edip evrakları istediği başka personele makam vaadi ile yaptırmaktadır. Bana gelen şikayeti değerlendirerek kurum hukukcusuna bu uygulamanın yasal olup olmadığının yazılı raporunu talep ettim.

Hukukcu görüşü talep etmemi hazmetmesini bekleyemem. O bağırıp saygısızlık yaparken sessizde kalamam. Asıl sorun bu..."