IKF- International Kempo Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan, minikler, yıldızlar, gençler, büyükler, bay-bayan Kempo Avrupa Şampiyonası 21 Ekim -27 Ekim 2019 tarihleri arasında Portekiz'in Lizbon şehrinde devam etmekdedir.

Söz konusu faaliyette KKTC Kempo Savunma Sporlari Milli Takımı sporcusu Ekim Özgüvenli 3 ayrı branşda 3 bronz, sporcumuz Tarık Yayar yapmış oldugu kategori ve sikletinde 3 maç kazanarak finale yukselmiş, finelde ise sadece bir puanla rakibine kaybedmiştir.

KKTC Ülke Temsilcisi Sn. Mehmet İngenç, ilk kez katıldığımız Kempo Avrupa Şampiyonası'nda KKTC Milli Takımımız büyük bir başarı elde etmişdir. Ekim Ozgüvenli'nin bugün yapılacak olan final musabakasınıi kazandığı takdir de Avrupa Şampiyonu olarak turnuvadan ayrılacağı ve ülkemizin de bu altın madalya sayesinde dünya sıralamasın da yer almayı garantileyeceğimizi belirtiriz.

Ayrıca Sn. İngenç sporcularımızı ayrı ayrı tebrik eddiğini dile getirdi . Ayni zamanda KKTC Başakanı Sn Ersin Tatar'a ve Spor Dairesi Dış İliskiler Sorumlusu Sn Sertaç Bozatlı'ya teşekkürlerini ifade etti .