Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı adayı Kemal Deniz Dana’nın ziyaretleri sürüyor. Kemal Deniz Dana ve Belediye Meclisi üyesi adayları Hamitköylülerin düzenlediği pikniğe katıldı.

UBP’den verilen bilgiye göre, Kemal Deniz Dana, halkla sohbet etti,  plan ve projelerini anlattı.

Halkın sorunlarını da dinleyen Dana, Lefkoşa Türk Belediyesi’ni daha güzel günlerin beklediğini söyleyerek destek istedi.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nde krizin zirve yaptığı dönemde, Başkanlığı Lefkoşa Kaymakamı olarak devraldığı günleri hatırlatan Dana, geçen bir yıllık süre zarfında kayda değer bir ilerlemenin olmadığını savundu.

İdari yapıda köklü sorunların hala LTB’nin istikbalini tehdit eden bir şekilde var olduğunu söyleyen Kemal Deniz Dana, “LTB’deki problemleri herkes biliyor, aslolan irade ortaya koymaktır. Esasen ülkemizdeki en temel sorun iradedir. Lefkoşa’nın artık yaşanacak bir başkent olması şart. Ben ve ekibim bunun için tüm fedakârlığı yapmaya hazırız” dedi.

Dana, “Durma noktasındaki belediyeyi yeniden çalışır ve hizmet eder noktaya getirmiştik. Halkın bunu yeniden yapacağımızdan kuşkusu zaten yoktur. Daha yapacak çok işimiz var. Hep birlikte layık olduğumuz başkenti yaratacağız” şeklinde konuştu.

Dana, Hamitköy ve bölge halkının sorunlarını çok iyi bildiklerini ve söz konusu sorunları çözecek ekip ve projelerinin hazır olduğunu da sözlerine ekledi.