Göçmenköy’de Eziç Restorant önünde dün yine trafik kazası meydana geldi...

Kazada motosiklet sürücüsü genç yaralandı...

KKTC’de dikkatsizlik ve trafikte sürücülerin bir birilerine yönelik saygı duymaması hergün yeni bir kazanın yaşanmasına neden oluyor.

Lefkoşa’da Tekin Yurdabak Caddesi, Eziç Restorant önünde dün saat 15.45 raddelerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.  Califorian Restorant adına paket servisi yapan bir kişi LU 565 plakalı motor ile yoğun trafik arasında seyrederken, bir kadının kullandığı MM 948 plakalı arabanın çarpması sonrasında yaralandı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Göçmenköy istikametinden Lefkoşa istikametine doğru seyreden motosiklet sürücüsü, Lefkoşa istikametinden Göçmenköy istikametine doğru seyreden, Mini marka, MM 948 plakalı arabanın önünü tıkayınca trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazada yaralanan motosiklet sürücüsü kaza yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.


UZUN SÜRE ŞOK YAŞADI

Eziç Restorant önünde, Spor Yazarları Binasının bulunduğu Göçmenköy Tali Yol kavşağı önünde meydana gelen kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün uzun süreli şok yaşadığı ve düştüğü asvalt yol üzerinden Ambulans gelene kadar kalkamadığı gözlemlendi. Hayati tehlikesi bulunmayan sürücünün hastanede müşahade altına alındığı öğrenildi.