Kayıp Eşyalar Aranıyor

Kıbrıs Manşet Özel Haber

Evrim Kamalı

 Lefkoşa’da özel bir öğrenci yurdunda birlikte kaldığı kız arkadaşının eşyalarını çaldığı gerekçesi ile aranan Şahin Arayıcı önceki gün Ercan Havaalanı’ndan ülkeye giriş yaptığı esnada gözaltına alındı.

Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede Mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ali Gencer olayla ilgili bulguları aktardı. Polis şahadetinde 2014 yılı Haziran ayı içerisinde özel bir öğrenci yurdunda B.Ç isimli kız arkadaşı ile aynı yerde kalan zanlının kendisine emanet edilen bin 940 TL değerinde eşyaları geri vermediği gerekçesi ile arananlar listesine alındığı açıklandı. Polis, aranan şahıs olan zanlının 26 Eylül tarihinde ülkeye giriş yaptığı esnada gözaltına alındığını ifade ederek soruşturma başlatıldığını söyledi. Polis memuru Ali Gencer, eşyaların nerede olduğuna dair araştırma yapılacağını kaydederek 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz hakkı alan zanlı eşyaların yurdun deposunda olduğunu iddiasında bulundu. Yargıç Meltem Dündar verilen şahadet ve beyanları değerlendirerek eşyaların bulunması amacı ile zanlının 1 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.