Girne’deki bir eğlence merkezinde 8 Mart 2014 tarihinde çıkan kavgada başına aldığı darbe sonucu kafatası kırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Türker Varış hayatını kaybetti.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde yaşam savaşı veren 50 yaşındaki Türker Varış’ın dün hayatını kaybettiği bildirildi.

Varış’ı dövüp, kafatasının kırılmasına neden olduğu iddia edilen zanlı Fatih Kaya’nın ilerde yargılanacağı suçlara ise, “adam öldürme” de eklendi.

Fatih Kaya, “ciddi darp” ve “vahim zarar” suçlarından dolayı 21 Mart 2014 tarihinde Girne Kaza Mahkemesi ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları bir ayı geçmemek şartıyla cezaevine gönderilmesine emir vermişti.

Olay nasıl olmuştu

Girne’de 8 Mart 2014 tarihinde aynı barda müşteri olarak bulunan Fatih Kaya ve Türker Varış isimli iki kişi aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüştü.

Türker Varış, başına almış olduğu darbeler sonucu kafatası kırılarak yoğun bakım servisine kaldırılmıştı. Varış’ı ciddi şekilde darp edip ağır yaralayan Fatih Kaya ise Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri tarafından tutuklanmıştı.