KAÜ’NÜN uygulama çalışma alanları hazır

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Rektör Yardımcısı , Yrd.Doç.Dr. Oya Ertuğruloğlu, yeni akademik yıl için pratiğe dayalı bir eğitim sisteminin bulunduğu üniversitemizde, yeni öğrencilerimize yönelik uygulama çalışma alanlarının  hazır olduğunu söyledi.


Ertuğruloğlu, ‘’KKTC’nin eşsiz terihi ve mimari güzelliklerine sahip ‘’Işıklar Şehri’’ Lefkoşa’da bir başkent Üniversitesi olarak akademik yıla hazırız,uygulama alanlarımızda yeni çalışmalar düzenlendi ve hazır bir şekilde öğrencilerimizi bekliyor dedi.


Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin teoriden çok pratik eğitim veren ve bu konuda KKTC’de bir ilk olduklarını vurgulayan Ertuğruloğlu, hazır uygulama çalışma alanları hakkında açıklamalarda bulundu.


‘’Öğrencilerimiz birebir eğitim görecekleri sınıflarında, teorik bilgileri pratik bilgilerle harmanlayarak bölümlerle bağlantılı olarak uygulama alanlarında çalışmalar gerçekleştirecekler.Tüm öğrencilerimiz bölgedeki binaların  restoresinde yer alacak, mistik sokaklarında resim ve heykeller yapabilecek,adanın konumu ve politik yapısını anlatan projelerde yine tüm öğrencilerin yer alabileceğini belirtti.