Kasap dükkanı 2. kez soyuldu

“Alpay Şeytan Et Pazarı” bir haftada 2 kez hırsızların hedefi oldu. Perşembe günü Alpay Şeytan’a ait mandıradan 1 oğlak çalındı, dün de Hamitköy’deki kasap dükkanı açıldı. Hırsızlar dalga geçer gibi ın para kasasına ve çekmeceye dokunmadı ama etleri alıp gitti

Hamitköy’de faaliyet gösteren  “Alpay Şeytan Et Pazarı” isimli kasap dükkanını açan hırsızlar, kasaptaki 2 oğlak, 1 kuzuyu karkas halde çalarken 1 oğlağın etini kemiklerinden ayırdılar, etini aldılar kemiklerini tezgahın üzerinde bıraktılar.Hırsızlar bu işlem için kasaptaki bıçaklardan birini kullandılar.

Kasaptaki pastırmalardan ve kömürlerden de çalan hırsızlar, danaların bulunduğu buzluğu açmadılar.

Hırsızlar, para kasasına ve kasanın bulunduğu masadaki çekmecelere de dokunmadılar.

Ön kapıdan girdiler arka kapıdan kaçtılar

Hırsızlar, “Alpay Şeytan Et Pazarı” isimli işyerine caddeye bakan ön kapıyı levye ile açarak girdiler. Kasap dükkanında güvenlik kamerasının olmamasını fırsat bilen hırsızlar, işlerini bitirdikten sonra dükkanın içeriden sürgülenerek kilitlenen demir kapıdan ellerini kollarını sallayarak çıktılar.

Alpay-Şeytan
Kasap dükkanından 2 adet oğlak, 1 kuzuyu karkas halde çalan hırsızlar 1 adet oğlağın da etini kemiklerinden ayırdılar, etini aldılar kemiklerini tezgahın üzerinde bıraktılar

Mandıraya da hırsız girdi

“Alpay Şeytan Et Pazarı”nın işletmecisi Alpay Şeytan, bir hafta içerisinde 2 kez hırsızların hedefi oldu.

Şeytan’a ait mandıraya geçtiğimiz Perşembe günü hırsız girdi.

Hırsız, mandıradaki oğlaklardan birini çaldı.

Polis devrede

Alpay Şeytan’a ait mandırada ve kasap dükkanında meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Mandırada ve kasap dükkanında güvenlik kamerası yok. Polis, her iki olay yerinde de gerekli incelemeleri yaptı, parmak izleri aldı.

Polis şimdi “Alpay Şeytan Et Pazarı”nın yakınlarındaki iş yerlerinin güvenlik kameralarının görüntülerini inceliyor.


Şeytan: Kimseyle husumetim yok

“Alpay Şeytan Et Pazarı”nın işletmecisi Alpay Şeytan, kimse ile husumeti olmadığını ancak Perşembe günü mandırasına hırsız girdiğini 3 gün sonra da kasap dükkanının soyulduğunu, bunun tesadüf olamayacağını söyledi.

Alpay Şeytan, hırsızların kasap dükkanındaki para kasasına ve çekmecelere dokunmadığını bu durumun da düşündürücü olduğunu kaydetti

Şeytan şunları anlattı: “Perşembe günü mandıramdan 1 adet oğlak çalındı. Olayı polise bildirdim, çalınan hayvanın kulak numarasını, nereden aldığımı söyledim, polis gerekli soruşturmayı başlattı. O olayın üzerinden sadece 3 gün geçti. Bu sabah (dün) da dükkana geldiğimde kapının açık olduğunu gördüm. Kapı levye ile açılmış, dükkandan 2 adet oğlak, 1 kuzu karkas olarak çalınmış, bir adet oğlağın da etini alıp kemiklerini bırakmışlar. Pastırma ve kömürlerden de bir miktar çalmışlar. Danaların bulunduğu buzluğa, para kasasına, çekmecelere dokunmamışlar. Dükkandan içeriden sürgü ile kilitlenen demir kapıyı açarak çıkmışlar. Polis incelemesini yaptı, soruşturma başlattı. Dükkanımda kamera yok, polis çevredeki güvenlik kameralarını inceleyecek. Umarın hırsızlar en kısa sürede yakalanırlar.”

Duygu ALAN