KARŞIYAKA’DA ARAÇ YAKILDI…VADİLİ’DE AMBARDA YANGIN ÇIKTI

Karşıyaka’da bu sabahın ilk saatlerinde Emine Dağyaran’ın sorumluluğundaki evin avlusunda kullanılmaz durumda bulunan araç yanıcı madde dökülerek ateşe verildi.

Polis bültenine göre, araç ve içerisindeki çeşitli marka ve modellerdeki elektrik alet ve makineler tamamen, araç yanındaki kanalizasyon açma makinesi de kısmen yanarak hasar gördü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

VADİLİ’DE YANGIN

Öte yandan Vadili’de dün sabah Mümin Sarıdoğan’ın kaldığı evin avlusundaki ambarda, elektrik kablolarının aşırı ısınarak kısa devre yapması sonucu yangın çıktı.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, ambarda bulunan derin dondurucu, çamaşır makinesi, fırın, 2 koltuk ve ütü masası tamamen yandı.

HIRSIZLIK OLAYLARI…

Güzelyurt'ta Abdul Gulamkadir'e ait işçi odalarından elektrik malzemeleri çalınması olayıyla ilgili yürütülen soruşturmada ise, 17 yaşındaki genç E.T. tutuklandı.

Geçen ay yaşanan olayla ilgili 22 Aralık tarihli Polis Bülteni’nde, söz konusu odalardan 20 elektrik fişi, 200 metre uzunluğunda elektrik kablosu ile iki buz dolabının arka paneli ve buz dolabı üzerinde monteli bulunan bir motorun çalındığı bildirilmişti.

Polis bültenine göre, Girne’de meydana gelen hırsızlık olayında da Sündüs Belgin Demirer’e ait evden elektronik ev aletleri ve ziynet eşyaları çalındı.

BORCUNU ALAMAYINCA MAKİNE ÇALDI

Gazimağusa’da  ise 22 yaşındaki V.Ö, kendisine olan borcunu ödemediği gerekçesiyle ustasına ait seramik kesme makinesini çaldı.

Polis zanlının tutuklandığını ve soruşturmanın  devam ettiğini açıkladı.