KKTC eski başbakanlarından İrsen Küçük’ün, merhum oğlu Kemal Küçük’ün, Lefkoşa Türk Mezarlığındaki mezarını ziyaret ettikten sonra şaşırtan bir olaya imza attığı öne sürüldü.

UBP eski Genel Başkanı, KKTC eski Başbakanlarından İrsen Küçük’ün, herkesi hayretler içerisine düşürecek bir olaya imza attığı öne sürüldü. Vatandaşı şaşırtıp, şok edecek, olay eski başbakanın Lefkoşa Mezarlığında merhum oğlu Kemal Küçük’ü ziyareti sonrasında yaşandığı iddia edildi.

KONTÜRÜM BİTTİ

Lefkoşa Türk Belediyesindeki güvenilir kaynaklardan elde edilen bigide UBP eski Genel Başkanı, KKTC eski Başbakanı İrsen Küçük’ün bir kaç gün evvel merhum oğlu Kemal Küçük’ün mezarını ziyaret ettikten sonra mezarlık içerisinde bulunan Lefkoşa Türk Belediyesi binasına gittiği ve ‘Kontürüm bitti’ diyerek birkaç yere telefon etmek istediği öğrenildi. Kıbrıs Manşet’e yakın kaynaklar eski başbakanın bu isteğinin makama duyulan saygı çerçevesinde, Lefkoşa Türk Belediyesi çalışanlarınca yerine getirildiğine vurgu yaparak, belediye telefonunu kullanmasına izin verdiklerini belirtti..

3-4 YERİ ARADI

Ayni kaynaklar, UBP eski Genel Başkanı, eski Başbakan İrsen Küçük’ün Lefkoşa Türk Belediyesi görevlisine ‘Kontürüm Bitti’ birkaç yere telefon etmem gerek dedikten sonra, Lefkoşa Türk Belediyesi telefonu ile 3-4 yere telefon ettiğini, dile getirdiler..


NASIL OLUR?

Olaya tanık olan çalışanlar ile olayı duyan vatandaşlar, sıklıkla telefon trafiği yaşayan eski bir başbakanın faturalı telefon yerine kontürlü telefon kullanmanın sakıncalarını bilmesi gerektiğini, kontürlü telefon

kullanmasının anlayış ile karşılanabileceğini ancak çok acil durumlarla karşılaşabileceği nedeni ile kontürünü sürekli kontrol etmesi gerektiğini belirttiler.

HATIRI SAYILIR BİR RAKAM AYLIK GELİRİ VAR

Ayni Kaynaklar, UBP eski Genel Başkanı, KKTC eski Başbakanı İrsen Küçük’ün gayri menkullerinden hatırı sayılır bir geliri olduğuna vurgu yaparken, buna karşın telefonunun kontürünün bitmesini anlayamadıklarını, olsa olsa bunun adına ‘Cimrilik’ denebileceğini belirttiler. Ayrıca, Lefkoşa Türk Belediyesi binasından sağa sola telefon eden eski Başbakanın devletin himayesinde beleş yaşama alışkanlıklarından da vazgeçmesini ve elini cebine atarak hatırı sayılır gayri menküllerinden bir kısmını harcamasını önerdiler.


KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER