Müşteriye hizmet zamanında verilmiyor..

Merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılan binalara gaz uzun süre sonra götürülüyor...


KKTC’nin İnter Gaz, Kop. Gaz ile birlikte önde gelen gaz dağıtım şirketlerinden İnter Gaz’a yönelik müşteri şikayetleri giderek artıyor.

Gerekli  hizmetin müşteriye verilmediğini dile getiren vatandaşlar özellikle merkezi ısıtma sistemi bulunan evlere hizmetin zamanında verilmediğini ve gecikerek verilen hizmet nedeni ile vatandaşın mağduriyet yaşadığı öne sürüldü.

BİR HAFTADAN FAZLA BİR SÜREDİR  BEKLİYORUZ

Kıbrıs Manşet’e yakın güvenilir bir kaynak yaptığı açıklamada, evimde merkezi ısıtma sistemi var. Evimi İnter Gaz Şirketinin getirdiği gazı kullanmak suretiyle ısıtıyorum.  Bir haftadan fazla bir süredir, yanlışım yoksa 10 günlük bir süredir talep etmeme karşın bir türlü İnter Gaz dağıtıcıları evime gaz getirmiyor. Bu nedenle bu soğuklarda ailem ile mağduriyet yaşıyorum dedi.


HALKA KALİTELİ HİZMET SUNULSUN

Ayni kaynak açıklamasına şöyle devam etti. ‘ Ülkede gaz dağıtım firmalarının istediği gibi fiyat artışı yapıldığı bizzat hükümetin üst düzey yöneticileri tarafından dile getiriliyor. İnsanların alım gücünün üstünde pahalı bir gaz satışı olmasına rağmen yeterli hizmetin verilmemesini ben  doğru  bulmuyorum. İnter Gaz yetkililerinin de paramız ile bizi rezil etme lüksü yoktur. Dağıtıcılarını ikaz ederek  gerekeni yapmalarını ve halka kaliteli hizmet vermelerini söylemek isterim’.