Kalkanlı’lı Ahmet Sakaryalı adlı hayırsever vatandaş, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne (KHYD) 3 bin TL tutarında para bağışında bulundu.

KHYD’den yapılan açıklamaya göre, Sakaryalı’nın yaptığı bağışı, derneğin Güzelyurt Bölge Sorumlusu Kezban Dikmenay teslim aldı.

Ahmet Sakaryalı yaptığı konuşmada, derneğin yaptığı çalışmaları takdirle izlediğini ifade ederek, bağışın doğru yere gittiğine inanç belirtti. Sakaryalı, yardımlarının ilerde de süreceğini kaydetti.

KHYD Güzelyurt Bölge Sorumlusu Kezban Dikmenay ise gösterilen  duyarlılığa teşekkür ederek, bu onurlu davranışın herkese örnek almasını diledi.

KHYD Başkanı Raziye Kocaismail de düzenledikleri konser, tiyatro, yemek, kermes v.b etkinliklerde bu miktarda bir geliri elde edemediklerini dile getirerek, bağışın maddi sorun yaşayan derneğe büyük rahatlama getireceğini belirtti.

Gösterdiği duyarlılık için  hastalar adına Sakaryalı’ya teşekkür eden Kocaismail, bu güzel davranışın tüm işadamlarına örnek olmasını diledi.

Ülkede gün geçtikçe artış gösteren ve tedavisi için yurtdışına gitme zorunluluğu bulunan hastalıkla mücadelede kısır döngü içinde bulunduklarını ifade eden Kocaismail, bu kapsamda desteğini esirgemeyen duyarlı kişi, sivil toplum örgütü, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sundu.