HAYDİ BİR ÇUVALDA SEN KATKI KOY TEBRİKLER ÇİLEM AKKOÇ

Ergün YAHAT

Mutluyaka'da oturan Çilem Akkoç hayvanseverliği ile büyük takdir topluyor.

Mutluyaka köyünde bulunan başı boş 50-60 sokak kedisini her gün yedirip sularını içiriyor ama son zamanlarda artan hayat pahalılığı sonrasında ailesinin verdiği haçlık parası artık mama almasına yetmiyor. Hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunan Akkoç bir yardım eli uzatın bu hayvanlar telef olmasın diye bir açıklamada bulundu.

ÇOK ACİL KEDİ MAMASI DESTEĞİ ARANIYOR..

Merhaba. Kendi imkanlarımla Mutluyaka bölgesinde ve sokaklarda düzenli olarak beslediğim canlar var. Sayısını dahi bilmediğim kadar çoklar. En az 60-70 kedi var sadece bu bölgelerde düzenli beslediğim. Ancak bu bölgede kediler için düzenli besleme yapan tek kişiyim ve yetişmekte zorlanıyorum. Son 1-2 günlük kedi mamamız kaldı, ben beslemediğim zaman maalesef ki aç kalıyorlar. Kedi maması konusunda destek olabilecek birileri varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

İletisim no: 05338325919

 Hello. There are souls that I regularly feed in the Mutluyaka region and on the streets with my own means. There are so many that I don't even know how many. There are at least 60-70 cats that I feed regularly only in these regions. However, I am the only one in this area who regularly feeds cats and I am having a hard time keeping up. We have left cat food for the last 1-2 days, unfortunately, when I do not feed them, they go hungry. Can anyone help with cat food, please?

Contact number : 05338325919