Hasan Çakmak İstanbul Sıfırdan Yayınları ile Sözleşme İmzaladı

Sıfırdan Yayınları, Hasan Çakmak’ın “Gözlerimden kalbime süzülen DAMLACIKLAR” isimli kitabının yeni baskısını Türkiye okuyucusu için yayınlamaya karar verdi.

Geçtiğimiz eylül ayında Kıbrıs’ta 3. baskısı yayınlanan kitabın, 4. baskısı “Sıfırdan Yayınları” tarafından yapılarak başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’deki kitabevlerine dağıtılacak.

Sıfırdan Yayınları’nın İstanbul’daki merkezinde yapılan toplantı neticesinde karara bağlanan sözleşmeye, yazar Hasan Çakmak ile Sıfırdan Yayınları’nın Genel Yayın Yönetmeni Nazif Uslu imza koydu.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Nazif Uslu, ilk kez Türkiye dışından bir yazarın kitabını basmaya talip olduklarını dile getirerek, Hasan Çakmak’ı ve üretimlerini çok iyi bildiğini, verdikleri kararın doğru sonuçlar doğuracağına inandığını ifade etti.

Nazif Uslu, yazarları ve üretimlerini yakından takip ettiklerini, bu sebepden dolayı yazar Hasan Çakmak’ı “Sıfırdan Yayınları” ailesine dahil etmekten oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Sıfırdan Yayınları’nın kısa bir süre önce kurulmasına rağmen 15 kitap bastığını dile getiren Nazif Uslu, “yaptığımız doğru ve yerinde sözleşmelerle bu rakam büyük bir süratle artmaktadır” dedi.

KASIMDA TÜRKİYE PİYASASINDA

“Sıfırdan Yayınları” Genel Yayın Yönetmeni Nazif Uslu yaptığı açıklamada Gazateci-yazar Hasan Çakmak’ın “Gözlerimden kalbime süzülen DAMLACIKLAR” isimli kitabının Nisan 2015’de Türkiye’deki okuyucu ile buluşacağını dile getirdi.

Nazif Uslu, “kasım ayı bizim için yeni yayın döneminin başlangıç noktasıdır, bu dönemde yeni kitaplarımızı okuyucu ile buluşturuyoruz” ifadelerini kullanarak, Hasan Çakmak’ın kitabının da yeni yayın döneminde kitapseverlerle buluşacağını belirtti.

Yayın Yönetmeni Uslu, yazar Hasan Çakmak’ın kitabından oldukça umutlu olduklarını ifade etti.