HARMANCI: “LTB İLE LEFKOŞA’YI KÖTÜ DÖNEMDEN KURTARACAĞIZ”

 Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Mehmet Harmancı ve ekibi seçim çalışmaları çerçevesinde Atatürk İlkokulu, Yenicami Okul Öncesi, Çağlayan İlkokulu, Şehit Tuncer İlkokulu ile Arabahmet İlkokulu’nu ziyaret etti.

TDP Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mehmet Harmancı ve ekibinin projelerinin yer aldığı seçim kitapçığının dağıtıldığı ziyaretlerde, öğretmenlerle görüş alışverişinde bulunuldu.

Temel sorunların aynen sürdüğünü belirten Harmancı,  Şehirle Lefkoşalıları barıştırmak, aradaki mesafeleri azaltmak için yola çıktıklarını kaydetti.

Lefkoşalı’nın da katıldığı süreçler sonunda, bu şehrin yeniden düzlüğe çıkabilmesi ve sürdürülebilir ekonomik yapı oluşturulması için neler yapılabileceğinin yollarını birlikte aradıklarını ve gerçekçi çözüm önerileri ürettiklerini belirten Harmancı, “Biz çalışacağız, yenilikçi olacağız, Lefkoşalının sırtına ek yükler bindirmeden ama sıkı ve etkin bir disiplin sağlayarak, hem belediyeyi hem de Lefkoşa’yı yeniden yapılandıracağız” dedi.