Gürlerden Veda Ziyareti



Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, emekliye ayrılacak olan Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler’i kabul etti.

Başbakanlıkta yer alan görüşmede konuşan Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, 42 yıl hizmet verdiği polis örgütünden 14 Temmuz’da emekliye ayrılacağını belirterek, görev süresinin tamamlanması dolayısıyla veda ziyaretleri yaptığını kaydetti.

Gürler, görev süresi boyunca teşkilata canla başla hizmet ettiğini, teşkilatın bugün ihtiyaçları bulunduğunu ancak genç bir yapıya sahip olduğunu belirterek, teşkilatın imkanlarının artırılması durumunda, olayların aydınlatılmasında yakalanan başarının daha da artırılacağına inanç belirtti.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da, Gürler’e teşkilata ve ülkeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, kutladı ve yeni yaşamında başarılar diledi.

Yorgancıoğlu, polis örgütünde ortaya konan çabaların ve çalışmaların kamuoyu tarafından da bilindiğini ve görüldüğünü ifade ederek, tüm makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın görev süresi tamamlanınca arkada bırakılan gönül rahatlığı olduğunu kaydetti.

Polis örgütüne daha çok imkan sağlamak için çalıştıklarını ancak ihtiyaç duyulan tüm sektörler gibi polis örgütüne de sınırlı destek olabildiklerini, imkanlar dahilinde destek verebildiklerini ifade eden Yorgancıoğlu, yeni hükümetler döneminde bu imkanların artırılmasını temenni etti.