EROĞLU: “HALKIMIZ POLİSİMİZE GÜVENİYOR VE HER GEÇEN GÜN DE BU GÜVEN ARTIYOR”

 Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Polis örgütünün 50’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret etti.

Yardımcılarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Gürler, halkın polis örgütüne duyduğu güveni artırarak devlete ve halka hizmet etmeye hazır olduklarını söyledi.

Gürler, “bugün bizim 50. kuruluş yıldönümümüz. Bu günümüzde Sayın Cumhurbaşkanımız olarak size bir nezaket ziyaretinde bulunmak ve zatıalinizle halkımızın bize duyduğu güvene teşekkür etmek için huzurlarınızdayız.  Bu güveni üstlerimizden aldığımız talimatlarla daha da fazla sağlayacağımızdan şüpheniz ve halkımızın şüphesi olmasın. Bu güveni artırarak devletimize ve halkımıza canı gönülden hizmet etmeye hazırız”  dedi.

Gürler personel eksikliğine rağmen personelin özverili bir şekilde başarılı görevler yapmakta olduğunu belirtti.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, Polis örgütünün 50’nci kuruluş yıldönümünü kutlayarak halkın polise güvendiğini vurguladı.

Eroğlu “halkımız polisimize güveniyor ve her geçen gün de bu güven artıyor. Yapmış olduğunuz icraatlar ve suçluların bulunmasındaki yoğun ve titiz çalışmalarınız bu kuruluşumuza olan güveni artırmaktadır” diye konuştu.

Ülkede hiçbir kötü olayın yaşanmamasını temenni ettiklerini ancak insan olan yerde bazı olayların olabileceğini ifade eden Eroğlu, polis teşkilatının birçok olayın üzerine giderek sorunları çözdüğünü bunun da polisin başarısı olduğunu söyledi.

Eroğlu “personel eksikliği içerisinde çalıştığınızı biliyorum. Belki gelirlerin yeterli olmaması nedeniyle hükümet eden arkadaşlar biraz titiz davranıyorlar ama tabii ki her geçen gün polisin görev alanları da çoğalıyor. Dolayısıyla umarım önümüzdeki günlerde polisin kadro ihtiyacı da dikkate alınır ve gerekli kadrolar verilir diye düşünüyorum” dedi.
Polisin zor bir görev icra ettiğine dikkati çeken Eroğlu polis örgütünün görevini bugüne kadar başarıyla yerine getirdiğini vurguladı.

Ziyarette Gürler, Cumhurbaşkanı Eroğlu’na Polis örgütünün 50’nci kuruluş yıldönümü anısına hazırlanan plaketi de takdim etti.