GÜNGÖRDÜ, GİRNE ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ VE GİRNE 18 YAŞ ÜSTÜ ENGELLİ REHABİLİTASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Girne Özel Eğitim Merkezini ziyaret etti.
    
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Güngördü, engellilerin özel bireyler olduğuna ve toplum içinde yer almalarının önemine işaret etti. Güngördü, engellilerin saygı gördüğü, özgürce dolaşıp sosyal yaşamın içerisinde yer aldığı bir kent için çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. 

Çocuklarla oyunlar oynayan ve sohbet eden Güngördü, onları aklından çıkarmadığını ve onlara daha güzel bir yaşam sunabilmek için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Güngördü, Girne eski belediye hizmet binasının Sosyal Yaşam Merkezi’ne dönüştürüldüğünü ve 18 Aralık tarihinde saat 11.00’de açılmasının planlandığını ifade ederek, binanın engelli vatandaşların da kurs ve aktivitelere katılacağı şekilde tasarlandığını belirtti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Rehabilitasyon Merkezi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiği söyleyerek, sosyal sorumluluk işlerine belediye olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini ve iş birliğine hazır olduklarını kaydetti.

Pandemi dolaysıyla kucaklaşamadıklarını belirten Güngördü, 2021’in sevgi ve birlikle tüm engelleri aşacakları bir yıl olmasını temenni etti.
Güngördü, hedeflerinin Girne’deki tüm bireylerin kentten bütün hizmet ve imkanlardan eşit şekilde yararlanması olduğunu kaydetti.