Gözyaşlarını Tutamadı
Sabah kapıyı açtığında ekmek teknesinin kundaklandığını gören İlker Özisfendiyar, hayatının şokunu yaşadı

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da İlker Özisfendiyar’a ait “Öz­Car Wash” isimli oto yıkama işletmesi önceki gece kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından kundaklandı.
İşyerine önceki sabah 08.30’da gelerek durumu farkeden iş yeri sahibi İlker Özisfendiyar büyük bir şok geçirdi. Polisten alınan bilgiye göre olay, 15 ile 16 Şubat 2016 tarihleri arasında saat 23.00­08.30 saatleri arasında gerçekleşti. Gazimağusa’da sakin İlker Özisfendiyar’a ait olan, Elite Apartmanı’nın bodrum katındaki “Öz­Car Wash” isimli oto yıkamanın ofis bölümüne havalandırma penceresinden giren kimliği meçhul kişi yada kişiler önce ofiste bulunan güvenlik kamerasını sirkat etti, daha sonra ofis içerisine yanıcı madde dökerek ateşlemek sureti ile ofisi kundakladı. Aynı şahıslar, ofis malzemeleri ile demir eşyaların zarar görmesine neden oldu.

Polis her yerde onları arıyor
Olay yerine giderek incelemelerde bulunan Adli Şube ekipleri bölgedeki diğer güvenkik kameralarının görüntülerinden de yola çıkarak Gazimağusa’nın her yerinde kimliği meçhul zanlı veya zanlıları arıyor. Olaydan sonra büyük üzüntü yaşadığı gözlemlenen İlker Özisfendiyar, büyük çapta hasara uğrayan işyerinin durumu karşısında gözyaşlarını tutamadı.


Diyalog