Gözlerine inanamadı

Gazimağusalı  seyyar ajan  10 TL’ye aldığı 10 adet “Kazı Kazan” biletinin birinden, 50 bin TL’lik büyük ikramiyeyi kazandı

Gazimağusa’da Suriçi’nde faaliyet gösteren 145 numaralı seyyar ajan Hüseyin Öksüzoğluları’ndan dün sabah “1 TL’ye” alınan kazı kazan biletinden tam “50 bin TL’lik” ikramiye çıktı.

Gazimağusalı genç bir iş adamına çıkan büyük ikramiye, hem bileti satan Hüseyin Öksüzoğluları’nı hem de isminin açıklamasını istemeyen genç iş adamını sevince boğdu.

Gazimağusa Suriçi 145 numaralı seyyar ajan Hüseyin Öksüzoğluları, Canbulat Yolu’ndaki gazete bayiine dün sabah gelen söz konusu genç iş adamının “1’er TL’den” aldığı 10 adet “Kazı Kazan” biletinden beşincisinde “50 bin TL’lik” büyük ikramiyeyi bulduğunu söyledi


Genç iş adamının büyük ikramiyeyi kazandığını gördüğünde önce gözlerine inanamadığını, daha sonra da heyecanlanarak çığlık atmaya başladığını anlatan Öksüzoğluları, genç iş adamının bileti kendisine uzatarak kontrol etmesini istediğini ve kendisinin de bileti görür görmez “50 bin TL” dediğini dile getirdi.

Hüseyin Öksüzoğluları, uzun süre sevinç gösterisinde bulunduklarını ifade ederken, daha sonra da 20 Haziran Pazartesi günü parayı ilgili yerden alıp iş adamına vermek için bileti aldığını söyledi.

30 yıldır bu işi yaptığını anlatan Öksüzoğluları, geçen yıl 100 bin TL’lik devlet piyangosunun vurduğu bileti kendisinin sattığını, “Kazı Kazan” da ise geçmişte bin TL ve 3 bin TL’lik ikramiyeler kazandırdığını söyledi.

Hüseyin Öksüzoğluları, “insanlar inanarak oynarsalar kazanma şansları daha yüksek olur” dedi.

KIBRIS