KKTC’de yaşayan İngilizlerin üye olduğu British Residents Society (BRS), Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne bağışta bulundu.

Hastanede, bugün saat 10.30’da gerçekleşen törende, 20 bin TL tutarındaki bağış çeki, BRS Saymanı Dugan Danny tarafından Girne Akçiçek Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Salih Beyoğlu’na teslim edildi.

Bağış, Laparaskopi ameliyatlarıyla Üroloji ve  Jinekoloji Servisleri’nde alet alımında kullanılacak.

Törende, Girne Akçiçek Hastanesi Kalkındırma Derneği Başkanı Şefik Küçük, BRS Sekreteri Ann Challis ile hastane ve dernek üyeleri hazır bulundu.

DANNY

BRS Saymanı Dugan Danny yaptığı konuşmada, hastaneye yaptıkları “küçük katkıdan” duydukları memnuniyeti belirterek, bağışların ilerde de devam edeceğini söyledi.

BEYOĞLU

Girne Dr. Akçiçek Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Salih Beyoğlu ise, Girne halkı, sivil toplum örgütleri ve hayırsever kurum, kuruluş ve kişilerin hastaneye yapmakta olduğu bağışlar için minnettarlığını dile getirerek, bağışların amaca uygun olarak kullanılacağını vurguladı.

Girne halkına kaliteli hizmet  sunmayı amaçladıklarını ifade eden Beyoğlu, Başhekim olarak Akçiçek’e yeni bir ameliyathane kazandırmak istediğini söyledi.

Dr. Salih Beyoğlu, yeniden düzenlenen hastane acil servisinin, 1 Temmuz’da hizmete gireceğini kaydetti.