Girne Belediyesi, asfaltlama yapacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Sümer Aygın, 16 yıldır görev yapmakta olduğu belediyede bugüne dek kentin altyapısına yönelik birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, vatandaşların özellikle sokak araları gibi yerlerde, önemli miktarda yama talebi bulunduğunu, öncelik sırasına göre çok kullanılan yoldan başlayıp, az kullanılan yollara doğru giderek, bozuk yolların tamamının asfaltlanacağını kaydetti.

“Artık Girne’de asfaltsız ve çukur yol kalmayacak” diyen Aygın, sözleşme imzaladıkları Salih Köroğlu Construction Ltd. firmasının, aynı zamanda yapım çalışması süren Rocks Otel önündeki kaldırım, yol ve kanalizasyon proje çalışmasını yapan firma olduğunu kaydetti.

Aygın, Belediyenin olanakları çerçevesinde mümkün olan her türlü yol ve kaldırım çalışmasını yaptıklarını kaydederek, yaz sezonunu sorunsuz ve problemsiz geçireceklerini ifade etti.

Projeye hafta sonunda Mete Adanır ile Semih Sancar Caddelerinden başlayacaklarını da belirten Aygın, çalışmalar nedeniyle kent trafiğinde yaşanabilecek sıkıntılar nedeniyle kent halkından özür diledi.