Giderayak partizanlık!

Hükümet bozuldu ama DAÜ’de 7 müdürlük makamı için münhal açıldı.

15 Mayıs 2019 (dün) genelge yayınlayan rektörlük müdürlükler için 16 Mayıs 2019 (bugün) tarihine kadar başvuru kabul ettiğini duyurdu

Geçtiğimiz gün Vakıflar Bankası yönetim kurulu üyelerinin genel kurul kararıyla görev sürelerini uzatmak istedikleri haberimiz üzerine geri adım atılarak konu yeni hükümete bırakıldı.

Hükümetin istifa etmesi üzerine kurulacak yeni hükümetle birlikte yönetim kurullarının da değişecek olması bir anlamda şuanda onların da hükümsüz olduğunu ve etik olarak herhangi bir karar almamalarını gerektirmektedir.

Yeni hükümet çalışmaları devam ederken ve kuruluşuyla birlikte görevden alınacak olan DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu ise giderayak 7 tane müdür ataması gerçekleştirmek istiyor.

KIBRIS MANŞET'e bilgi veren güvenilir kaynaklar münhal ilanının birkaç gün içinde duyurulup yangından mal kaçırırcasına 2 gün içinde müracaat kabul ederek görevden alınmalarına çok kısa süre kalarak kendi yandaşlarını müdür olarak atamak istediklerini belirttiler .

Başbakan Tufan Erhürman'ın yeni hükümet kurulup yeni atamaları yapana kadar mevcut idare heyetlerinin önemli kararlar almaması hatta istifa etmeleri hususunda kendilerine telkinde bulunması bekleniyor…