Gazimağusa’da İğrenç Olay..
Gazimağusa’da 24 yaşındaki A.A zihinsel engelli 22 yaşındaki bir genç kıza tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Zihinsel engelli kızın 3 aylık hamile olduğu anlaşılınca ortaya çıktı. Tecavüz zanlısı olarak tutuklanan 24 yaşındaki A.A çıkarıldığı Gazimağusa Kaza Mahkemesi kararıyla 3 gün tutukluluk kararı verildi.

Polis Memurunun İfadesi
Polis memuru Hüseyin Ergüleç’in ifadesiyle zanlı A.A’nın 2 Kasım 2014 tarihinde 22 yaşındaki zihinsel engelli kızı kendi evine götürdüğü ve yatak odasında ilişkiye girdiğini açıkladı. Polisin memuru Ergüleç, zihinsel engelli 22 yaşındaki kızın Barış Sinir ve Ruh Hastalıkları Hastanesine götürülerek doktor kontrolünden geçirildiğini ve kızın cinsel ilişkiye girmeye makul rıza göstermeye ehil olmadığına dair rapor alındığını açıkladı. Ergüleç kızın jinekolojik muayeneden geçtikten sonra 12 haftalık hamile olduğu tespit edildi.

Polis Memuru Ergüleç, zanlı olarak tuklanan A.A ile 22 yaşındaki engelli kızdan kan örneklerinin alındığını ve DNA testi yapılacağını söyledi. Konuyla ilgili tahkikatın yeni başladığını ve zanlının 3 gün süreyle polis gözetiminde tutuklu kalmasını talep etti..