İLK ETKİNLİKTE SILA 4 GRUBUNUN YENİ ALBÜMÜ TANITILDI

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nin bir süredir ara verdiği sohbet toplantıları, dün akşam Sıla 4 grubunun yeni albümünün tanıtıldığı kokteylle başladı.

Sıla 4-2012 albümünün tanıtıldığı etkinlik, birlik lokalinde hem gazetecilerin hem de müzik çevrelerinin katılımıyla yapıldı.

Gazeteciler Birliği Başkanı Hüseyin Güven, etkinlikte yaptığı konuşmada, 15 günde bir, üyelere yönelik etkinlikler planladıklarını ifade ederek, ilk etkinliğin Sıla 4 grubunun CD tanıtımına denk gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Hem tanıtım, hem de etkinliğin başlangıcı için bir kokteyl düzenlediklerini kaydeden Güven, kültürel, sanatsal ve siyasal toplantılar gerçekleştireceklerini, güncel konuları tartışacaklarını, zaman zaman müzikli eğlenceler de düzenleyeceklerini söyledi.

Daha sonra Sıla 4 grubunun üyeleri Aydın Kalfaoğlu, Erdinç Gündüz ve Ferahzat Gürsoy konuşmalar yaptı ve yeni albümlerinin hazırlanış süreci hakkında bilgiler verdi. Grup üyeleri, uzun süre ara verdikleri çalışmalara 2008 yılında yine Gazeteciler Birliği’nin konuğu olarak katıldıkları sohbet toplantısında gelen teşviklerle başladıklarını hatırlattılar.

Sıla 4 grubu, yeni albümlerinin hazırlanmasında birlikte çalıştıkları genç müzisyenleri de tanıtarak onlara albümlerini takdim etti.

Grup üyeleri daha sonra albümlerini imzaladı, katılımcılarla sohbet etti ve albümde yer alan 3 şarkılarını seslendirdi.

(ÖZ/GÜL) FOTOĞRAFLI