GAÜ MCC, 'CHRISTMAS MARKET' ETKİNLİĞİ 14 ARALIK’TA BAŞLIYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 120 farlı ülkeden gelen öğencileri ile birlikte, yeni yılı öncesi gerçekleştirecek olduğu “Christmas Market” etkiniği ile 14-15 Aralık tarihilerinde tüm dünyayı bir araya getiriyor.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Multicultural Center tarafından, dini kökenlerden bağımsız olarak; öğrencilerin hayatını renklendirmek ve iletişim kabiliyetlerini arttırmak amacı ile organize edilen “GAÜ Christmas Market (Noel Pazarı)” etkinliği 14-15 Aralık tarihleri arasında karnaval havasında gerçekleşecek.

Konuyla iligli GAÜ'den yapılan açıklamada; Christmas Market etkinliğinin amacının, öncelikli olarak GAÜ bünyesinde bulunan çeşitli ülkelerden 17.000 öğrenci ,1000’e yakın akademik ile idari kadroyu bir araya getirmek ve kaynaştırmak olduğu belirtildi.

14-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Christmas Market etkinliği kapsamında, GAÜ ailesi arasında hediye alışverişleri yapılmasının planlandığı ifade edilirken, etkinlik dahilinde ayrıca; kareoke, sinema, noel şarkıları gibi birçok organizasyonun gerçekleşeceği de vurgulandı.