GAÜ’NÜN %100’E VARAN BURS OLANAKLARI İLE GELECEĞİNİ GARANTİ ALTINA AL!

37 Yıllık akademik bilgi birikimi ve deneyimi ile, Kıbrıs’ın ilk ve köklü üniversitesi Girne Amerikan Üniversitesi, 2022-2023 Akademik yılında üniversite adaylarına %100’e varan burs olanakları ve uluslararası eğitim kalitesi ile aydınlık bir gelecek sunuyor.

Girne Amerikan’lı Olmak!

Tarih boyunca Girne Amerikan Üniversitesi, beş ana değer üzerine odaklanarak yönlendirilmiştir. Bu değerler; erişim, hız, ilişkilendirme, değer ve toplumdur. GAÜ, kendini Amerikan eğitim modelini uygulayarak yaşam boyu ulaşılır kılmaya ve bunları fırsatlarla dolu ve genç erişkin nüfus ile ilişkili kılmaya adamaktadır. Üniversitenin amacı, eğitimin aynı zamanda; hem ulaşılır hem de mükemmel olmasını mümkün kılmaktır. Bu amacını, üniversite çalışmalarının ve kaynaklarının istisnai bir biçimde yönetilmesi, yenilikçi erişim sistemleri, öğrenci hizmetleri ve öğrenen merkezli, başarı odaklı ve teknolojiye uyumlu ilgili programlar yoluyla gerçekleştirmektedir.

 Sınırları Olmayan Global Eğitim Fırsatları

Girne Amerikan Üniversitesi, "Dünya Ülkeleri"nin tamamında 'akredite diploma' statüsünden yararlanma hedefi taşıyan yüksek öğrenim adaylarına, "Geleceğine Kanat Aç" sloganı ile, GAÜ Kıbrıs Kampüsüne yerleştikleri taktirde, Moldova, Sri Lanka ve İstanbul’da bulunan kampüsleri ve BAE, Nijerya, Antigua, Gana, Hindistan ve ABD’de bulunan analaşmalı üniversitelerde eğitimlerinin bir kısmını alabilme fırsatı sunuyor. Bunların yanında, 200’ün üzerinde dünya üniversitesi ile gerçekleştirilen Akademik İşbirliği anlaşması dahilinde, öğrenci değişim fırsatlarını da yakalama fırsatı tanıyor.

135 Farklı Ülkeden Öğrencileri ve 45 Farklı Ülkeden Akademisyenleri ile Tüm Dünyayı Yaşayabileceğin Global bir Kampüs Seni Bekliyor!

1985 ylında kurulan GAÜ; her geçen yıl daha fazla ülkeye yayılarak, bugün 135 farklı ülkeden öğrencisi ve 45 farklı ülkeden Akademisyenleri ile, Global Üniversite kavramını gerçek anlamada yaşatırken, öğrencilerine farklı kültürleri bire bir tanıma fırsatı sunuyor.

İlk 3 Tercihe %75’e Varan Kesintisiz Burs İmkanı

GAÜ, 2022-2023 akademik yılına özel, Pilotaj bölümü hariç tüm bölümlerine ilk 3 tercihinde Girne Amerikan Üniversitesini tercih eden ve yerleşen öğrencilere çeşitli TERCİH BURSU fırsatları sunuyor. Üniversite adaylarının; İlk 5 Tercihin Tamamı GAÜ Bölümlerine ait ise, Tercih Bursuna Ek olarak + %10 Konaklama İndirimi alma fırsatı yakalıyor.  Ayrıca, kazanılan tüm burslar, öğrenciye tanımlanan eğitim süreleri boyunca kesintisiz olarak devam ediyor.

GAÜ Pilotaj Bölümü ile; Hem Pilotluk Mesleğine, Hem de Üniversite Diplomana Sahip Olabilirsin!

Girne Amerikan Üniversitesi, Pilotaj bölümünden mezun olacak öğrencilerin eğitim sonrasında yerli veya yabancı havayollarında iş bulabilmeleri adına, alması gereken tüm pilot lisans eğitimlerinin yetkilerine sahiptir. Pilotaj öğrencileri, dört yıllık eğitim programı çerçevesinde ilk yılın bahar ve güz dönemleri boyunca uçuş eğitimi öncesi alnması gereken teorik derslerle akademik anlamda sürece adım atmış oluyorlar. Hususi Pilot Lisansı PPL(A) teorik eğitim aşamasının sonunda Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün (SHGM) düzenlediği yazılı lisans sınavına katılmaları gerekmektedir. Bu sınav sonunda başarılı olan öğrenciler pratik uçuş eğitimlerine başlamaya hak kazanmaktadır. GAÜ Pilotaj bölümü, Hususi Pilot Lisansı (PPL(A)), Ticari Pilot Lisansı (CPL(A)), Alet Yetkisi (IR(A)), Gece Uçuş Yetkisi (NR), Çoklu Motor Yetkisi (CR(A)) ve ATPL(A) Teorik Eğitim modüllerinden ve ayrıca Havacılık Yönetimi Akademik derslerinden oluşmaktadır.

Ayrıntılı Bilgi ve Burs Detayları için, aday.gau.edu.tr Adresini Ziyaret Edin!

GAÜ’nün öğrencilerine tanımış olduğu fırsat, olanak, burs imkan ve koşulları için, aday.gau.edu.tr adresine yada, 0850 650 20 00 numaralı çağrı merkezine ulaşılabilir.