Fehim adam olacak

Cebindeki uyuşturucuyu polise verdi, satıcıyı da ihbar etti.

Gazimağusa'da önceki gün gerçekleşen bir darp meselesi nedeni ile polis tarafından ifadesine başvurulmak üzere Adli şubeye çağırılan Fehim Özuğurlu kendisine ''Üzerinde kanunsuz herhang birşey var mı'' sorusunu soran polislere cebinde bulunan 2 gram uyuşturucu maddeyi çıkarıp teslim etti.

Özuğurlu'nun sorusu sırasında maddeyi satın aldığı iddia ettiği Yiğit Aktoprak'da polis tarafından gözaltına alındı.

Her iki zanlı da dün tutukluluk istemi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Eliyle teslim etti..

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube'de görevli polis memuru Hüseyin Osum 17 Ekim 2016 tarihinde bir darp meselesi ile ilgili ifadesine başvurulmak üzere Adlı Şubeye çağrılan zanlının şüpheli hareketleri nedeni ile polisler tarafından üzerinde kanunsuz birşey olup olmadığı ile ilgili sorusu üzerine sol cebinde bulunan ve kağıda sarılmış olan 2 gram uyuşturucu maddeyi çıkararak polise teslim ettiğini anlattı.

Zanlının suçunu itiraf ettiğini ve uyuşturucu maddeyi zanlı 2 Yiğit Aktoprak'tan aldığını söylediğini belirten Osum Aktoprak'ında tespit edilerek tutuklandığını ifade etti.

Osum, tahkikatın yehni başladığına dikkat çekerek zanlıların 3'er gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

''Ben buna uyuşturucu vermedim''

Mahkemede söz alan zanlı 2 Yiğit Aktoprak ''ben buna uyuşpturucu falan vermedim'' diyerek suçsuz olduğunu ifade etti.

Huzurundaki şahadeti be beyanı değerlendiren Yargış Hazal Hacımulla soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3'er gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog