EROĞLU: “MÜZAKERELER DEVAM EDİYOR”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, bugün bir köşe yazısında yer alan, müzakere masasının çöktüğü iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, müzakerecilerin görüşmeye devam ettiğine, kendisinin de 23 Haziran’da Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastaisadis’le görüşeceğine işaret etti.

Eroğlu bugün, 75’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Limasol Türk Kooperatif Bankası (LTKB) Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Genel Müdür Yoğurtçuoğlu kabulde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Eroğlu ile 75’inci yılın sevinç ve gururunu paylaşmak istediklerini ifade ederek, bankayla ilgili bilgi verdi.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da konuşmasında LTKB’nin 75’inci yılını kutladı. LTKB’nin halkın güven duyduğu, sağlam temeller üzerine kurulu bankalardan olduğunu söyleyen Eroğlu, kuruluşundan bugüne bankaya emeği geçenleri tebrik etti.

Kooperatifçiliğin önemine işaret eden Eroğlu, LTKB’nin verdiği kredilerle ülkedeki yatırımlara destek olduğunu kaydetti.

“MÜZAKERELER DEVAM EDİYOR”

Eroğlu, bugün bir köşe yazısında yer alan, müzakere masasının çöktüğü iddialarıyla ilgili soru üzerine de, böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade ederek, müzakerecilerin görüşmeye devam ettiğine, kendisinin de 23 Haziran’da Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastaisadis’le görüşeceğine işaret etti.

Eroğlu ilgili görüşün, yazarın kendi düşünceleri olduğunu belirtti.