Cumhuriyet Meclisi’ndeki  Ercan Havaalanının İşletme Haklarının Hukuka ve Kamu Yararına Uygunluğunun Araştırılması Hakkındaki Araştırma Komitesi toplandı.

Meclis’ten verilen bilgiye göre, komitenin bugünkü toplantısı UBP Milletvekili Ersin Tatar başkanlığında yapıldı.

Komite gündeminde bulunan “Ercan Havaalanının işletme haklarının devredilmesi ile ilgili şartname, sözleşme ve sözleşmenin uygulanması aşamalarındaki işlemlerin hukuka ve kamu yararına uygunluğunun araştırılması” hakkında detaylı çalışma gerçekleştirdi.

Ercan Havaalanının İşletme Haklarının Hukuka ve Kamu Yararına Uygunluğunun Araştırılması Hakkında Meclis Araştırma Komitesi toplantısı, UBP Milletvekili Ersin Tatar başkanlığında Meclis Başkan Yardımcısı, DP Milletvekili Hüseyin Avkıran Alanlı, CTP Milletvekili Tufan Erhürman, CTP Milletvekili Fazilet Özdenefe, TDP Milletvekili Mehmet Çakıcı ve UBP Milletvekili Ahmet Kaşif’in katılımıyla yapıldı.

Komite toplantısına Vergi Dairesi Müdürü Özdemir Kalkanlı, İhale Komisyonu Eski Başkanı Selim Gökbörü ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Eski Müsteşarı Suat Yeldener katılarak görüş ve değerlendirmelerini aktardı.