Ergün YAHAT

Gazimağusa'da bulunan Çanakkale orta okulu müdürü öğretmenler ve okul aile birliği yanında duyarlı vatandaşların katkıları ile İhtiyaçlı öğrencilere 16 adet tablet,15 adet laptop dağıtımı yapıldı.

Müdürlüğe geldikten sonra gecesini gündüzünü Çanakkale orta okulu için harcayan Emin Özkalp Yardımcı olan tüm iyi kalpli insanlara minnettarız dedi On-line eğitim yapılacaksaydı tüm öğrencilere tablet dağıtılmalıydı.Yüzde 25 öğrencimiz ders yapamıyor nedeni ise cihaz ve internet eksikliğinden dolayı. Öğretmenlerime teşekkür ediyorum, olağan-üstü bir gayret içindeler.

Tarihi bir görev yapıyorlar. Onların da eğitim için cihaz almalarına katkı koyacak olan hazırlık ödeneği Eylül başında ödenmeliydi ödenmedi. Sağlık kurulu kararı sonrasında inşallah okullarımız açılacak öğrencilerimize kavuşacağız. Gerek yüzyüze gerek uzaktan farketmez öğretmenlerimiz her zaman görevinin başındadır. Geleceğimiz olan çocuklarımıza mümkün olan en iyi eğitimi verecegimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Eninde sonunda pandemi bitecek ve bizler okullarımızda çocuklarımızla yüzyüze eğitime devam edeceğiz. İhtiyaçlı öğrencilerimizi sevindirebildiysek ne mutlu bize tüm öğrencilerimizi seviyoruz