Dünyaca ünlü DJ Hardwell (Robbert van de Corput), İstanbul'da konser verecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, DJ Hardwell, "I am Hardwell" turnesi kapsamında 17 Mayıs'ta Küçükçiftlik Park'ta hayranlarıyla buluşacak.

Açıklamada, Postkolik Dergisi'nde yayımlanan röportajının bir bölümüne yer verilen DJ Hardwell, 3 yıl önce Marmaris'te konser verdiğini hatırlatarak, Türkiye'ye yeniden gelecek olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

DJ Hardwell, her şeyin sürpriz kalması için sahne performansı hakkında bir şey söylemek istemediğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şu kadarını söyleyebilirim ki, bu tur için hazırlanan prodüksiyon ve planlama şimdiye kadar dahil olduğum başka hiçbir şeye benzemiyor.

Konseri unutulmaz bir deneyime çevirmek için çok çalıştık. Sadece bugüne kadarki Hardwell konserlerinden çok farklı olacağına söz verebilirim.

17 Mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Festivaller kadar küçük kulüplerde de çalmayı çok seviyorum."

DJ Hardwell, bugüne kadar Tomorrowland, Mysteryland, Coachella, Ultra Music Festival başta olmak üzere birçok festivalde sahne aldı.

Tiesto ile yaptığı "Zero 76" şarkısıyla çıkış yapan, uluslararası müzik piyasasında "Call Me a Spaceman", "Cobra" ve "Apollo" hitleri ile en büyük festivallerin ana sahnelerinin vazgeçilmez ismi olan Hollandalı müzisyen, kariyerinin son üç yılında bütün kıtalarda yüz binlerce elektronik müziksevere unutulmaz performanslar sergiledi.

Kurucusu olduğu Revealed Recordings plak şirketinden Rihanna, Example, Tiesto, Armin van Buuren dahil olmak üzere daha bir çok artistle çıkardığı prodüksiyonlar, sahnedeki üstün yeteneği, kitleyle olağanüstü uyum 2011 yılında 24. sıradan girdiği DJMAG Top100 DJs listesinde 2012'de 6 numaraya yükselmesin sağladı.

2013 yılında ise dünyada bu listenin en tepesine ulaştı ve 25 yaşında 1 numara olmayı başararak DJMAG'ın 20 yıllık tarihinde zirveye oturabilen en genç artist oldu.