Ulusal Birlik Partisi (UBP) Geçitkale Belediye Başkan Adayı Olsan Oran'a, Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) kanadından destek geldi.

DP-UG’den verilen bilgiye göre, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, seçimlerde Oran'a destek verileceğini söyledi.

Oran'ın bilgi ve birikimi ile, bölge halkına fayda sağlayacağını düşündüğünü belirten Kaşif, "Geçitkale'de DP Ulusal Güçler adayı yok. Oran, hem UBP hem de DP Ulusal Güçler tabanını kucaklayacak güce ve erdeme sahip. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

ORAN

Oran, Kaşif ve DP-UG’ye desteği için teşekkür etti. İki partinin tabanının Geçitkale'de iktidar yürüyüşüne birlikte destek vermesinin anlamlı olduğunu vurgulayan Oran, "29 Haziran akşamından itibaren, tüm kesimleri kucaklayacağız ve Geçitkale’yi ileriye taşıyacağız' dedi.

TAÇOY

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy ise yaptığı konuşmada, UBP adayı Olsan Oran’ın Geçitkale’yi ileriye taşıyacak potansiyele sahip olduğunu ifade ederek, DP Ulusal Güçler’in de desteğiyle ipi göğüsleyeceğini kaydetti.

Ziyarete DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu, DP Ulusal Güçler Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek, DP Ulusal Güçler Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak ve DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak katıldı.