DERVİŞ EROĞLU, ÖZGÜRGÜN İLE TATAR’A TEBRİK MESAJI GÖNDERDİ

EROĞLU: “PARTİNİN KIBRIS TÜRK HALKININ SORUNLARINA ÇARE BULAN BİR SİYASİ YAPI OLARAK YOLUNA DEVAM ETMESİ EN SAMİMİ DİLEĞİMDİR”

 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulusal Birlik Partisi (UBP) 20. Olağan Kurultayında yeniden genel başkanlığına seçilen Hüseyin Özgürgün’ü tebrik ederek, başarılar diledi. Eroğlu, kurultayda Özgürgün ile ikinci turda genel başkanlık için yarışan Ersin Tatar’ı da kutladı.

Derviş Eroğlu, “Ulusal Birlik Partisi’nin Kıbrıs Türk Halkının sorunlarına çare bulan bir siyasi yapı olarak yoluna devam etmesi en samimi dileğimdir” dedi.

3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Özgürgün ile Tatar’a tebrik mesajı gönderdi.

Eroğlu Özgürgün’e gönderdiği tebrik mesajında şunları kaydetti:

“UBP Genel Başkanı sayın Hüseyin Özgürgün,

Ulusal Birlik Partisi 20’nci Olağan Kurultayı’nda Genel Başkanlığa seçilmeniz dolayısıyla sizi candan kutlarım.

Ayrıca, partinin köy, mahalle, ilçe örgütlerinde göreve gelen Parti Meclisi’ne seçilen tüm kardeşlerime de sizin vasıtanızla tebriklerimi ifade etmek istiyorum.

Ulusal Birlik Partisi’nin, bütünlük, dostluk ve kardeşlik içinde, varsa, kırgınlıkları, hataları geride bırakarak Kıbrıs Türk Halkı’nın sorunlarına çare bulan bir siyasi yapı olarak yoluna devam etmesi en samimi dileğimdir.

Her kurultay partiler için birçok olumlu veya olumsuz unsuru içinde barındırır. Ben inanıyorum ki yaşananlardan faydalanılır, kaynaşmaya, herkesi kucaklamaya, parti tabanının görüşlerinin alınmasına gereken önem verilirse UBP, parlak bir geleceğe doğru emin adımlarla yürüyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta siz olmak üzere tüm UBP camiasına başarılar diler, sevgilerimi sunarım.”
         
Eroğlu, Ersin Tatar’a gönderdiği mesajda ise şunları kaydetti:

UBP Lefkoşa Milletvekili sayın Ersin Tatar,

Ulusal Birlik Partisi 20’nci Olağan Kurultayı Genel Başkanlık seçimlerinde gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizi kutlarım.

Kurultay süreci artık geride kalmıştır ancak parti ve ülke için hizmet yarışı devam etmektedir.

Benim arzum ve beklentim, UBP’nin kardeşlik, dostluk ve kaynaşma içinde Kıbrıs Türk Halkının sorunlarına çare üreten, halkın esenlik, refah ve güvenliğini, Devletimizin yücelmesini vazgeçilmez misyon kabul eden kimliğini sürdürmesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle sizlere başarılar diler sevgilerimi sunarım.”