DP-UG GENEL BAŞKANI, BAŞBAKAN YARDIMCISI VE MALİYE BAKANI DENKTAŞ, BABALAR GÜNÜ MESAJI YAYIMLADI

 Bugün Babalar Günü. Demokrat Parti - Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş,  gün dolayısıyla mesaj yayımladı.

Denktaş mesajında, "DP Ulusal Güçler olarak bizler, babalarımızın bin bir emekle ve fedakârlıklarla koruyup bize ulaştırdığı her türlü değeri yaşatma azmi ve kararlığı içindeyiz. Korunması gereken en önemli değerin de devletimiz olduğu inancındayız” dedi.

DP-UG Basın Koordinasyon Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Denktaş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm toplumlarda olduğu gibi Kıbrıs Türk Halkı’nın temel birimi Ailedir. Kadın ve erkeğin birlikte kurdukları ailede baba çoğunlukla ailenin geçimini üstlendiği gibi ailenin koruyucusu olarak da bilinir.

Çocukların büyütülmesinde anne ile birlikte her türlü fedakârlığı üstlenen baba toplum içerinde saygın bir yerde olmayı hak etmektedir. Bizler, onların evlatları olarak, babalarımıza hak ettikleri saygınlığı hissettirmeliyiz.

Babalarımız sadece bizlerin var olması için fedakarlık yapmamış, toplum olarak sahip olduğumuz değerleri kendilerinden önceki nesillerden devralarak bizlere devrederek de toplum hayatında çok önemli bir görev yapmıştır.

DP Ulusal Güçler olarak bizler, babalarımızın bin bir emekle ve fedakârlıklarla koruyup bize ulaştırdığı her türlü değeri yaşatma azmi ve kararlığı içindeyiz. Korunması gereken en önemli değerin de devletimiz olduğu inancındayız.

Bu duygularla tüm babaların Babalar Günü’nü kutlar, sağlık ve esenlikler dileriz.”