Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak için düzenli olarak gerçekleştirdiği “Huzur Operasyonları”na dün gece bir yenisini daha ekledi.


   Yoğun mesai yaparak gece veya gündüz saat ayırmaksızın vatandaşın huzurunu ve güvenliğini sağlamak için çalışan Gazimağusa polisi, kahvehane, pansiyon ve yatı evlerine ani baskınlar düzenledi.


   Asayiş ve trafik kontrollerinde bulunan polis ekipleri, kanunsuz herhangi bir duruma rastlamazken, trafik şubesine bağlı polis ekipleri sürücülerin güvenli sürüşlerini sağlamak için araçlarda ve araçların evraklarında kontroller gerçekleştirdi.


   Asayiş ekipleri ise, kahvehane, pansiyon ve yatı evlerine giderek teker teker gerekli evrakların tam olup olmadığını kontrol etti.


   Kontroller sırasında konuşan vatandaşlar, Gazimağusa polisinin yaptığı kontrollerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirlerken, gece, gündüz bayram veya tatil demeden huzur ve güvenlikleri için ter döken polis teşkilatına sonsuz teşekkürlerini bildirdiler.