Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi Yüksek Lisans Programı’nın yanı sıra şimdi de doktora programı ile Lefkoşa’da eğitim vermeye hazırlanıyor.

DAÜ Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü’nden alınan bilgiye göre, halihazırda DAÜ’de verilmekte olan İngiliz Dili Eğitimi Doktora Programı’nın Lefkoşa’da da açılmasının, Lefkoşa ve civarında yaşayan, iş saatleri veya ulaşım sorunu sebebiyle Gazimağusa’ya gelmekte zorluk yaşayabilecek adaylara kolaylık sağlamayı amaçladığı bildirildi. 

Kayıtlar https://applyonline.emu.edu.tr/grad/ adresinden 16 Eylül tahinine kadar online yapılabilecek, dersler ise 21 Eylül tarihinde başlayacak.

Bölüm tarafından sunulan doktora (Ph.D.) programı 8 ayrı ders, seminer, doktora yeterlilik sınavı, tez önerisi savunması, tez çalışması ve tez sunumundan oluşuyor. 

Lefkoşa’da hizmet veren DAÜ İngiliz Dili Eğitimi Doktora programına ilişkin daha detaylı bilgiye ise DAÜ Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü’nün +90 392 630 14 67 numaralı telefonundan ulaşılabiliyor.