Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Kemal Deniz Dana ve meclis üyesi adayları Uluslararası KKTC Fuarını gezerek vatandaşla sohbet etti, stant açan esnafın sıkıntılarını dinledi.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, Kemal Deniz Dana ve heyeti,  üreticinin problemlerini ve özellikle belediye ile yaşadıkları sıkıntıları dinledi.

Plan ve projelerini anlatarak detayları paylaşan UBP’nin LTB Başkan adayı Kemal Deniz Dana, 29 Haziran’da tüm halktan destek beklediğini ifade etti.

20 yıllık Kaymakamlık tecrübesi boyunca daima üretici ve esnafla iç içe olduğunu kaydeden Dana, üreticinin içerisinde bulunduğu mali sıkıntı ve özellikle belediye ile yaşadığı sorunları çok iyi bildiğini, çözümün ise “başkentte yaklaşan yerel seçimle çok uzakta olmadığını” söyledi.

Tüm halktan destek beklediğini ifade eden LTB Başkan adayı Dana, “Biz oy istemek için şov yapmıyoruz. Daima halkın içinde olduk ve onları can kulağıyla işittik. 30 Haziran sabahı itibariyle de bu böyle olacak” şeklinde konuştu.

UBP Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Kemal Deniz Dana, ziyaretleri boyunca ekibine duyduğu güveni de dile getirdi.