YORGANCIOĞLU: “YATIRIMLARIN DAHA İLERİYE GİTMESİ İÇİN İSTİKRARIN DEVAM ETMESİ GEREK...”

BENLİ: “4 YIL ÖNCE PROJELERİMİZ İÇİN HAYAL DEDİLER, GERÇEKLEŞTİRDİK. ŞİMDİ YENİ HAYALLERİMİZ VAR...”

 Cumhuriyetçi Türk Partisi - Birleşik Güçler (CTP-BG) Gönyeli Belediyesi için belirlediği belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarını Gönyeli Yalçın Park’ta düzenlenen törenle tanıttı.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, dün akşam gerçekleşen tanıtım törenine CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Maliye Bakanı Zeren Mungan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, CTP-BG Lefkoşa bölgesi milletvekilleri Birikim Özgür ve Doğuş Derya katıldı.

Törende CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Yorgancıoğlu, CTP-BG Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın ve Gönyeli Belediyesi Başkan adayı ve Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli birer konuşma yaptı.

“YILDIZLI BELEDİYECİLİK HERKESİN HAKKI...”

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Yorgancıoğlu, CTP-BG’li belediyelerin halkın yüzde 65’ine hizmet götürdüğünü, hedeflerinin geriye kalan yüzde 35’lik kesime de bu hizmeti ulaştırmak olduğunu kaydetti, “Yıldızlı Belediyecilik” herkesin hakkı” dedi.

Gönyeli’de seçim yarışı olmadığını savunan Yorgancıoğlu, seçimin galibinin Benli olduğunu ileri sürdü.

“HİZMETLERİN İLERİYE TAŞINMASI İÇİN DEVAMLILIK ŞART...”

CTP-BG’nin belediyecilik anlayışında diğer partilere fark attığını söyleyen Yorgancıoğlu, Benli’nin göreve gelmeden önceki Gönyeli ile bugünkü Gönyeli arasındaki farkın çok net görülebildiğini ifade etti.

Özkan Yorgancıoğlu, Gönyeli halkına verilen hizmetin daha ileriye taşınması için devamlılığın şart olduğunu söyledi.

Yorgancıoğlu, “Ödediğiniz vergilerin yatırıma dönüşmesi için, altyapının gelişmesi çevre düzenlemesiyle ilgili yatırımların daha ileriye gitmesi için istikrarın devam etmesi gerekir” dedi.

“GÖNYELİ HALKI YILDIZLI BELEDİYECİLİĞİ HAK EDİYOR”

CTP-BG Lefkoşa İlçe Başkanı Azgın, Gönyeli’deki aday tanıtım gecesinde yaptığı konuşmada Gönyeli Belediyesi’nin “Yıldızlı Belediyeciliğin” simgelerinden olduğunu söyledi.

29 Haziran’daki seçimde CTP-BG’nin Gönyeli’deki sandıklardan güçlü şekilde çıkacağına inanç belirten Azgın, “Gönyeli halkı yıldızlı belediyeciliği hak etmektedir. Önümüzdeki dönem engelsiz kent sözü veren bu kadro, Yıldızlı Belediyecilik örneğini daha ileriye götürecekler” diye konuştu.

“HERKESE EŞİT DAVRANDIK...”

Benli ise gecede yaptığı konuşmada halktan aldıkları oyları hak etmek için birçok icraat yaptıklarını söyledi.

Görevde oldukları sürede herkese eşit davrandıklarını dile getiren Benli, projelerinden söz etti, içilebilir su ve kanalizasyon projelerine işaret etti.

“YIL ÖNCE PROJELERİMİZ İÇİN HAYAL DEDİLER, GERÇEKLEŞTİRDİK”

Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi’nin (SAM) hizmete girdiğini anımsatan Ahmet Benli, sıradaki projenin Gönyeli Amfi Tiyatro olduğunu söyledi.

Benli, “4 yıl önce projelerimiz için hayal dediler, gerçekleştirdik. Şimdi yeni hayallerimiz var. KKTC’nin en çok parlayan yıldızıyız. Ne hizmet veriyorsak daha kalitelisini vereceğiz” dedi.

Ahmet Benli, önümüzdeki dönemde göreve gelmesi halinde “Engelsiz Gönyeli” yaratacağının da sözünü verdi.