Lefkoşa, 6 Haziran 14 (.): Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Gazimağusa İlçesi, Beyarmudu Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Beyarmudu, İncirli, Çayönü, Türkmenköy ve Güvercinlik köylerini ziyaret etti.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, ziyareti CTP-BG Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver ve belediye meclis üyesi adayları gerçekleştirirken, Tuver’in projeleri bölge halkına anlatıldı.

Ziyarete Mağusa Milletvekili  İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay, Genel Sekreter Kutlay Erk, Gazimağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali, MYK üyeleri Birikim Özgür ve İsmet Akim, Gazimağusa milletvekilleri Ferdi Sabit Soyer ve Arif Albayrak da katıldı.

ERK: BEYARMUDU KÖYDEN KENTE DÖNÜŞECEK

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, “Sadık Tuver ve ekibi Beyarmudu’nu köyden kente dönüştürecek” dedi.

CTP-BG olarak yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adaylarını örgütlerle yapılan toplantılarda belirlediklerini ifade eden Erk, “Bizimle birlikte çalışacak ve seçimi kazandığı zaman almış olduğu görevin bilincinde ilerleyecek, batmış belediyeleri ayağa kaldıracak ve referansımızda bulunan yıldızlı belediyelerin yanına dahil edecek kapasitedeki başkan ve meclis üyesi adayları ile yola çıktık” dedi.

Yapılan yanlış uygulamalarla Beyarmudu halkı ve bölge sakinlerinin  mağduriyet yaşadıklarını söyleyen Erk, “CTP-BG olarak bu gidişatı değiştirmek için yola çıktık. Çünkü yıldızlı belediyecilik herkesin hakkıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

ŞAHALİ: “REFERANSIMIZ İCRAATLARIMIZ”

CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Erkut Şahali de, “CTP-BG yerel yönetimler konusunda iddialı bir parti ve hükümet partisi olmanın getirmiş olduğu sorumlulukla hareket etme gayreti içerisinde” dedi.

CTP-BG’nin “batmış belediyeleri düzlüğe çıkarma noktasında uzmanlaşan bir parti olduğunu” söyleyen Şahali, geçmiş dönemde yapılan icraatların kendileri için bir referans niteliğinde olduğunu kaydetti.

TUVER: “SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

CTP-BG Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver de, “29 Haziran’da yapılacak yerel seçimlerden zaferle çıkacağımıza eminiz” dedi.

Tuver, “30 Haziran’dan itibaren Beyarmudu beldesi ve halkı yıldızlı belediyecilikle tanışacak. Zafer Beyarmudu halkının olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

(GÖZ/GUR)                  FOTOĞRAFLI