'Çıkmaz Sokak Partileri' Sevenlerle Buluşmaya Hazırlanıyor 

Surlariçini kalkındırmak ve geliştirmek hedefiyle başladığı ve Lefkoşa eğlence anlayışını sokakla bütünleştiren konseptiyle gerçekleştirilen Çıkmaz Sokak Partileri sekizincisiyle Surlariçi Asmaaltı’nda herzamanki yeri olan Mehmet Küçük Çıkmaz Sokağında bir kez daha hayat buluyor.



Yaklaşık bir buçuk yıl önce Asmaaltı bölgesinde gerçekleştirilen yayalaştırma projesine destek olmak, bu bölgeye insanları çekmek ve bölgenin canlanmasına katkı sağlamak amacıyla yeni bir eğlence anlayışı çerçevesinde hayata geçirilen Çıkmaz Sokak Partileri 27 Şubat Cuma gecesi Dj. Tiginn’in muhteşem setleri eşliğinde saat 21:00’da kapılarını açıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde Çıkmaz Sokak Partileri’nin bir yıl önce hayata geçerken sahnesinde yer alan, geçtiğimiz ay Türkiye ve Kıbrıs müzik marketlerinde albümü çıkmış olan, Kıbrıs’ın en başarılı müzisyenlerinden Fikri Karayel albüm sonrası ilk konseri yine Çıkmaz Sokak’ta yer alacak. Konser sonrası ise sabahın ilk ışıklarına kadar Audiosketch Çıkmaz Sokak sahnesinde sergileyeceği performansıyla muhteşem bir gece siz tüm eğlence severleri Lefkoşa Surlariçi’ne davet ediyor.



Efes Pilsen, Magictouch, Armani Jeans, Jet Gaz, Play FM ve Adverto sponsorluğunda gerçekleşecek olan Çıkmaz Sokak Partileri’nin sekizincisi 27 Şubat Cuma gecesi saat 21:00’da herzamanki yerinde, üstü kapatılmış ve ısıtma sistemleriyle donatılmış olarak, tarih ve eğlenceyi birarada sunan bir gece için sizleri bekliyor.



Daha detaylı bilgi için www.facebook.com/cikmazsokakpartileri