Kıbrıs Manşet Özel 


Kotak: Net kararımı vermedim, düşünmekteyim…

Denktaş: Gönlümden genel sekterlik için Hasan Taçoy geçiyor…

Arıklı: Önemli olan parti meclisinin gönlünden geçen…

 

DP-UG kulislerinde genel sekreterlik için son olarak Milletvekili Fikri Ataoğlu’nun ismi geçiyor. Ataoğlu’nun da gün içerisinde açıklama yapması bekleniyor…  

 

Kıbrıs Manşet Özel

 

DP-UG Genel sekreterliği için adaylar yavaş yavaş belli olurken, Kıbrıs Manşet, daha önce genel sekreterlik konusunu düşündüğünü ifade eden Serhat Kotak’a ulaştı. Kotak, “Net kararımı vermedim, düşünmekteyim” dedi.

 

Net kararımı vermedim

Henüz aday olmak için karar vermeğini vurgulayan Kotak, “Net kararımı ilerleyen günlerde vereceğim. Düşünmekteyim” diye konuştu.

 

Denktaş, Taçoy dedi

DP-UG Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş da, bugün yaptığı açıklamada “gönlümden genel sekterlik için Hasan Taçoy geçiyor” ifadelerini kullanmıştı.

 

Denktaş’a ilk tepki Arıklı’dan

Serdar Denktaş’a ilk tepki ise DP-UG Parti Meclis Üyesi Erhan Arıklı’dan geldi. Arıklı, Denktaş’ın yaptığı açıklamanın hemen ardından, sosyal medya aracığıyla şu mesajı paylaştı; “Sayın Genel Başkanın gönlünden geçen adayı açıklamasına saygı duyuyorum. Önemli olan parti meclisinin gönlünden geçen…’’
 
Şonya da cevap verdi
Arıklı’nın sosyal medya üzerinden paylaştığı mesaja karşılık, ilk yorum partinin eski Genel Sekteri Bengü Şonya’dan geldi.
Şonya, Arıklı’ya şu mesajı attı; “Erhan bey mutlaka kurultaydan, biraz daha demokratik olma ihtimali var diye düşünüyorum…”  

 

Ataoğlu da aday olabilir

Öte yandan DP-UG’deki genel sekreterlik yarışına Gazimağusa Milletvekili Fikri Ataoğlu’nun da dahil olması bekliyor.